Изоставаме с ваксинацията, тръгват с мобилни екипи по селата
09.06.2021
Обявен е нов конкурс за избор на омбудсман
09.06.2021

„Изправи се! Мутри вън!“: Край на едноличния модел на управление

Снимка: shumenonline.bg

„Основната ни цел е да сложим край на едноличния модел на управление на Бойко Борисов и да върнем властта в парламента“, с тези думи водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън“ Иван Капралов представи отбора, с който коалицията ще се яви на изборите на 11 юли.

По думите му промяната на модела на управление е започнала, а за краткия живот на предходния парламент коалицията успяла да внесе над 20 законопроекта.

„Резултатът на последните избори ни формира като най-малката парламентарна група от 14 души, която за краткия живот на парламента свърши всичко, което обещахме. Внесохме над 20 законопроекта и започнахме разглеждане на случващото се през последните 10 години“, посочи той.

Според водачът на листата в Шумен общата обстановка в страната ще повлияе на резултата в положителна насока. На тези избори местната структура ще работи за повишаване на резултата си в Шумен, Нови пазар, Велики Преслав и Смядово.

Коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ ще се яви с пълна листа от 12 кандидати за народни представители.

Водач на листата в Шумен е Иван Капралов – два мандата обществен посредник, втори е Христофор Крумов – общински съветник към настоящия момент, трети е Веселин Тодоров – директор на Професионалната гимназия по облекло и хранене, след него е Нели Русева, Илияна Симеонова, с опит в администрацията. Шести в листата е инж. Небад Кадиров, седми е Красимир Крумов – развива собствен бизнес. По-нататък в листата са Росен Станчев, Ердинч Томаш, Петина Минкова – студентка по журналистика, Стоян Вълков – IT специалист и нотариус Ася Асенова.

„Изправи се! Мутри вън!“ даде сериозна заявка да участва и на следващите местни избори.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *