Празник за децата на Шумен
15.06.2021
След рокадата: Старши комисар Ялчън Расим остава в системата
15.06.2021

Владислав Мишев е новият директор на шуменската полиция

Старши комисар Ялчън Расим беше освободен от длъжността директор на ОДМВР Шумен. Това стана преди броени минути на свикана среща с ръководния екип на дирекцията. Новият директор на шуменската полиция е ст. комисар Владислав Мишев от София. Той бе представен от зам.-министъра на МВР Венцислав Катинов.

В 10.00 ч. днес новият директор бе представен на служителите и на ръководния екип на ОДМВР Шумен. Министър Китанов благодари за работата на стария директор. Бившият вече директор и новият такъв се запознаха днес.

Новият директор заяви, че няма да прави промени в екипа и ще разчита изцяло на него. Той отчете постигнатите от досегашното ръководство резултати, като добри. Първата задача, която Мишев си постави е да проведе срещи с кметовете от областта.

Старши комисар Владислав Мишев е на 51 години, от София. Семеен, с три дъщери. Работи в системата на МВР от 1994 година. Професионалната му дейност започва като младши районен инспектор. В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности в 9 РУ- София,  ДНСП, ОДМВР- София. Работил е в Дирекция „Инспекторат“, Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР.  От  2018 година досега е бил  началник на сектор „Оперативно противодействие на контрабандата“ в отдел „Противодействие на контрабандата и престъпността през държавната граница“ при ГД „Гранична полиция“. Награждаван е многократно за професионалната си дейност.

shumenonline.bg

1 Comment

  1. Иван каза:

    Крайно време беше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *