Променливо време
17.06.2021
Места в област Търговище с прекъсвания на тока
17.06.2021

Улици и фирми планово без ток

Снимка: Pixabay

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, 17-ти юни от 8.30 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Шумен – ул. „Кирил и Методий“ в района от ул. „Македония“ до ул. „Петър Парчевич“ и част от ул. „Софроний Врачански“.

От 9.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Страхилица на абонатите захранвани от СТП „ТКЗС“ и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на В и К и базови станции на мобилни оператори в този район.

От 8.30 ч. до 16.30 ч. днес поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Нова бяла река.

От 8.30 ч. до 17.00 ч. днес ще бъде прекъснато електрозахранването в района на работилница на „Булгаз“, фирма „ТЕРА“ , ПС „Биволовъден“ , ПС „Депо“ /Коньовец/ , ПС „В и К Свинеугояване“ , МТП „Фазанария“ част от с. Царев брод (СТП „ТКЗС-2“, СТП „Сушилни”, МТП „Детелина”, МТП „Пестицид” МТП „Свинеугояване” МТП „Винарски двор), с. Коньовец, кв. Макак, с. Велино, ЖП гара-Велино, с. Живково, с. Иглика, с. Калино, с. Габрица, с. Дренци, с. Каменяк, ПС „ВиК Царев брод“, трафопост „ДЗС Гората“ в района на с. Коньвец и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на В и К и базови станции на мобилни оператори в тези зони.

От 8.00 ч. до 17.00 ч., днес и утре поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на град Шумен, кв. Дивдядово – ул. „Велико Железов“ № 12 и 13, ул. „Вичо Атанасов“ от № 1 до № 17, ул. „Генчо Панайотов“ от № 16 до № 47, ул. „Д-р Ст. Чакъров“ от № 1 до № 18, ул. „Елба“ от № 1 до № 10, ул. „Ив. Станчев“ от № 1 до № 10, ул. „Карл Маркс“ от № 1 до № 9, ул. „Спас Панайотов“ от № 1 до № 8, ул. „Трети март“ от № 1 до № 18, у л. „Фр. Енгелс“ от № 1 до № 17 и ул. „Чапаев“ от № 4 до № 25.

От 9.00 ч. до 17.00 ч. днес и утре ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Живково на абонатите, захранвани от МТП „Център“ и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на Мобилни оператори в този район.

От 9.00 ч. до 17.00 ч. днес и утре поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Новосел на абонатите, захранвани от СТП „Детска градина“ и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на ВиК и базови станции на Мобилни оператори в този район.

В дните до 20 юни от 8.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Шумен – „Брамас 96“ АД.

В дните до 21 юни от 9.00 ч. до 17.00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на село Жилино.

В дните до 25 юни от 9.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Беджене.

В дните до 25 юни от 9.00 ч. до 16.30 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на град Върбица, абонати, захранени от ТП Детска градина – ул. „Ал. Стамболийски“, „Велчова Завера“, „Драгой войвода“ 7-13, „Иван Козарев“ 3,5,7, „И. Р. Блъсков“, „Козлодуй“ 2-14, „Н. Блъсков“ 5,9,17, „Опълченска“ 10,15,19, „Петър Златев Груев“, „Шипка“ 1,3,4,7. Смущенията ще бъдат само през делничните дни от периода.

В дните до 30 юни от 9.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Лиси връх по улици „Хаджи Димитър“, „Георги Димитров“, „Ивайло“, „Васил Левски“, „Калоян“, „Бузлуджа“ и „Батак“ и в село Войвода по улици „Васил Левски“, „Марица“, „Ст. Караджа“, „Отец Пайсий“, „Тича“. Смущенията ще бъдат само в делничните дни от периода.

В дните до 2 юли от 9.00 ч. до 17.00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на град Смядово – ТП 2 Стоп. двор и ул. „Ст. Караджа“, ул. „Тутракан“, ул. „Славянска“, ТП Чобан чешма и ул. „Пирин“, ул. „Македония“, ул. „Цар Асен“, ТП ДАП и ул. „Плиска“, ул. „Ришки проход“ след кръговото на излизане от гр. Смядово.

В дните до 30 юни от 9.00 ч. до 17.00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Сечище.

shumenonline.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *