Над 70 шахматисти пристигат в Шумен за Мемориал „Стоян Иванов“
20.07.2021
Матурата по професия става задължителна
20.07.2021

Кметът на Върбица: Нека отворим сърцата си за доброто

Уважаеми съграждани мюсюлмани,
Настъпва големият мюсюлмански празник Курбан байрам очакван от всички с радост, и нови надежди за здраве и берекет във всеки дом!
Дано прекрачвайки прага му раздава на всеки това, за което е мечтал най-много и най-дълго! Да изсипе с пълни шепи здраве, радост, щастливи и добри години в изобилие за семействата Ви, а лошото да е останало назад във времето!
Светът се променя всеки изминал ден, но ценностите които изповядваме са непреходни. Добрината, състраданието, уважението и толерантността са още по-необходими на човечеството днес!
Всички имаме нужда да преосмислим тези добродетели, за да спрем да бъдем свидетели на тревожните новини, които вълнуват днес целия свят! Нека се обърнем към същината на този светъл празник – към смирението, покаянието и опрощението! Да поискаме прошка от по-възрастните, за да им засвидетелстваме уважение за това, че са ни дарили живот, и за всичко което са направили за нас!
Желая здраве, радост, любов и смирение на Вас и вашите близки! Нека отворим сърцата си за доброто и да дадем пример на хората около нас!
Честит и светъл празник братя и сестри, мюсюлмани!
Честит и щастлив Курбан Байрам!
Кмет на община Върбица
shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *