Социални помощи за повече хора и в по-висок размер
22.07.2021
Пиян рецидивист зад волана
22.07.2021

Фолксваген изгоря като факла, пожарникари гасиха отпадък от лавандула

Снимка: shumenonline.bg Снимката е илюстративна

На 21 юли в 12:23 часа в получен сигнал за пожар в купе на лек автомобил в село Градище. Към ул. „Антон Иванов“ бил насочен противопожарен екип. При пристигане на място огнеборците заварили обхванат в пламъци Фолксваген „Пасат“ в шуменска регистрация. Пожарът бил загасен с помощта на 1000 л. вода. Автомобилът е унищожен. Извършен е оглед, за престъпление по чл. 330 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

В 17:35 часа е приет сигнал за пожар до стопанския двор в село Климент. Към мястото на произшествието е насочен екип от РСПБЗН- Каолиново. Огнеборците заварили да горят отпадъци от преработка на лавандула, които били изхвърлени на нерегламентирано сметище. В помощ на гасенето на място е пристигнал втори екип, тъй като пламъците са обхванали площ от 2 500 кв. м. Пожарът е ликвидиран с помощта на 80 тона вода. Спасена от опожаряване е една сграда.

След 10 часа вчера е потърсена помощ за отключване на входна врата на ул. „Хаджи Димитър“ в Нови пазар. След като пристигнали на място им било отказано да съдействат.

Малко след 18 часа спасителен екип от Шумен е насочен към ул. „Дедеагач“ в града след сигнал за висящ водосток от покрив на жилищен блок. Мястото било оградено със сигнална лента. Екип от Шумен е оказал съдействие за пренасяне на болен мъж от жилището му до екип на спешна помощ.

Малко след 9 часа вчера сутринта е погасен пожар в сухи треви и храсти в двор на имот на ул.“Любен Каравелов“ в Смядово. Пламъците са ликвидирани с помощта на 1000 л. вода. Пожарът е възникнал след небрежност при боравене с открит огън. Не са допуснати материални загуби.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *