От днес: На маса по шестима, нощният живот на 23 ч.
07.09.2021
Изследват живота в Стария Преслав по силно обезличени останки
07.09.2021

Отменят панаира във Върбица

Поради въведените противоепидемични мерки, които влизат в сила от днес 7-ми септември, се отменя традиционния есенен панаир във Върбица. Това съобщиха от пресцентъра на администрацията.
„Въпреки нашата абсолютна готовност и огромното ни желание да продължим прекъснатата върбишка традиция, поради световната здравна криза, която в последните дни отново взе връх в много държави по света, и в нашата в това число, с огромно огорчение и разочарование сме длъжни да ви съобщим, че във връзка със заповед на министъра на здравеопазването, относно обострящата се обстановка, продължаващото извънредно положение в България и отговорността за спазване на наложените мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса, провеждането на традиционния есенен върбишки панаир се отменя“, пишат от кметството.
Пазарът във Върбица ще приема посетители при строго спазване на въведените противоепидемични мерки – носене на маски, еднопосочно движение и на разстояние най-малко 1,5 м. един от друг. Кметът на общината инж. Мердин Байрям е категоричен, че при неспазване на мерките съботният пазар ще бъде отменен.
shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *