В Търговищко: Два пожара в сухи треви
14.09.2021
Дядо джитка из Миланово с нерегистриран мотоциклет
14.09.2021

Пожар в комбайн по време на жътва

На три сигнала за произшествия са реагирали през последното денонощие дежурните противопожарни екипи. В 12:37 часа на 13 септември е съобщено за пожар в сухи треви в землището на село Мировци. На място е изпратен екип на РСПБЗН- Нови пазар. Пламъците са ликвидирани с помощта на 2 т. вода. Пожарът е без материални загуби.

В 13:12 часа е приет сигнал за пожар в местността „Кошарите“ край Нови пазар. Към мястото на произшествието е насочен екип на новопазарската пожарна. Пламъците, тръгнали след небрежност при боравене с открит огън са ликвидирани с помощта на 1000 л. вода. Не са допуснати материални загуби.

В 14:43 часа е приет сигнал за пожар в комбайн в землището на село Енево. На място веднага е насочен екип на РСПБЗН- Нови пазар. След пристигане на място станало ясно, че по време на жътва на слънчоглед комбайнерът забелязал пушек зад комбайна. Спрял, започнал да гаси с воден пожарогасител и подал сигнал за произшествието. Огнеборците са ползвали 1000 л. вода за потушаване на огъня. Причина за пожара е техническа неизправност.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *