Утвърдиха състава на секционните избирателни комисии в Шумен
07.10.2021
381 деца бягаха на есенния крос
07.10.2021

Близо 100 детски творби „долетяха“ за конкурса „Земите и горите на орела“

Снимка: СИДП Рисунката е на Михаил Методиев от Шумен

Броени дни остават до обявяването на победителите в конкурса ни за рисунка „Земите и горите на орела“. Към днешна дата около 100 деца от цялата страна ни изпратиха свои творби, като всички те са чудесни и за нас е удоволствие да ги публикуваме на фйсбук страницата на проекта, за да видите и всички вие колко талантливи са българските малчугани, пишат от пресцентъра на СИДП.

Днес с огромна изненада открихме в пощата си и рисунка, която е долетяла до нас на крилете на едно орле от Словакия J. Рисунката е на Елишка Търтолова, която учи в Българско средно училище „Христо Ботев“ в Братислава, а с нас се свърза учителката на детето Снежана Спасова„.

Победителите в трите възрастови групи ще бъдат обявени в края на другата седмица, така че очакваме още рисунки през следващите дни.

Вижте цялата информация за конкурса тук.

shumenonline.bg

 

1 Comment

  1. Пундю Косев каза:

    А кога ще обявите конкурс :Моят любим заместник кмет по халтурата и неговите приятели? Веднага ще нарисувам две дебели неща на една сцена- вечният водещ академик Ж. Ж. доктор хонорис кауза на Дивдядовския свободен университет и неговото синче.Мога да прибавя и един палячо К. С.Чакам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *