Валежите спират, но за кратко
13.10.2021
Места в област Търговище с прекъснато електрозахранване
13.10.2021

Райони планово без ток

Снимка; shumenonline.bg

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, днес 13-ти октомври от 8.00 ч. до 18.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Мадара и Кюлевча.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.00 ч. до 18.00 ч. в районите на град Шумен – „Веселин Запрянов“ ЕООД и вилно селище в района на „АЛКОМЕТ“ АД.

В дните до 15 октомври от 8.30 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на птицезавод „Камчия“ ЕАД, СТП „Чаир дере“, всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции на мобилни оператори в този район.

В дните до 15 октомври от 8.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Царев брод, Коньовец, Велино, ЖП гара – Велино, Живково, Иглика, Калино, Габрица, Дренци, Каменяк, ПС „В и К Царев брод“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции на мобилни оператори в тези зони.

В дните до 22 октомври от 9.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Писарево – ул. „Аврора“, ул. „Баба Тонка“, ул. „Бузлуджа“, ул. „Вела Пискова“, ул. „Мир“, ул. „Свобода“, ул. „Христо Ботев“ и ул. „Шипка“. Прекъсването на електрозахранването е във връзка с изнасяне на електромерни табла само в работните дни от периода.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *