Слънчев четвъртък
02.12.2021
Ремонти оставят улици в Търговище и Попово без ток
02.12.2021

Обезопасяват мрежата, възможни са спирания на тока

Снимка: Pixabay

Поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, днес 2-ри декември от 8.30 ч. до 15.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Шумен – ул. „Охрид“ от № 4 до № 14.

От 8.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Тервел и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.00 ч. до 9.30 ч. и от 15.00 ч. до 17.00 ч. в районите на местност 7-ми км /Бензиностанция ШЕЛ, Логистична база на „Карлсберг България“/, селата Белокопитово, Струйно, Длъжко, Развигорово, Звегор, Студеница, Висока поляна, Трем, Единаковци, Байково, Добри Войников, Черна, Денница, Боян, Капитан Петко, Върбак, Панайот Волов, Тимарево, Хитрино, Сливак, Близнаци, Страхилица, Телевизионна Кула – Капитан Петко, Хибриден център по свиневъдство-Шумен и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции на мобилни оператори в тези зони.

От 9.00 ч. до 14.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Църквица.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 ч. до 14.00 ч. в районите на селата Златна нива, Върбяне, Правенци, Избул, Войвода и всички помпени станции на „В и К“ в тези райони.

В дните до 7 декември от 9.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Васил Друмево, Ил. Р. Блъсково, Благово, Овчарово, Костена река, Кладенец и Друмево. Прекъсване на електрозахранването ще има само в работните дни от периода.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *