Сертификатът за бустерна доза безсрочен
26.01.2022
91 нови случая на COVID в област Търговище и само един новоизлекуван
26.01.2022

Интегрираният доставчик на здравни услуги ФЬОНИКС Фарма с нов дистрибуционен и офис център във Варна

Снимки: Phoenix Pharma

Интегрираният доставчик на здравни услуги ФЬОНИКС Фарма с нов дистрибуционен и офис център във Варна.

На 19 януари 2022 г. в Логистичен парк BPD в град Варна, ФЬОНИКС Фарма ЕООД отвори врати на своя шести дистрибуционен център на територията на България.

Откриването на новия, модерен и високо технологичен дистрибуционен и офис център във Варна ще даде възможност на компанията да е по-близо до своите клиенти в региона, да бъде техен доверен и предпочитан партньор.

„С предприемането на тази стъпка от развитието си, ние от ФЬОНИКС Фарма, заявяваме своя ангажимент за бъдещ устойчив растеж и развитие като интегриран доставчик на здравни услуги. През годините винаги сме били и ще продължим да бъдем водени от нашата най-важна мисия – да доставяме здраве всеки ден на българското население”, коментира Николай Колев, Управляващ директор и председател на Управителния съвет на ФЬОНИКС Фарма.

В новия център се помещават оперативни офисни помещения, представителен офис и складови помещения. Модерната конвейерна и стелажна система, изградена според всички изисквания за добра дистрибуционна практика, ще обслужва над 220 клиента – аптеки, дрогерии и болници от Варна, Добрич, Шумен и региона. Новият център ще подпомогне развитието не само на дистрибуционната дейност на компанията, но и на всички останали бизнеси, предлагащи здравни услyги – ексклузивно представителство на над 7 фармацевтични производители, между които са GSK, Klosterfrau, Pohl Boskamp, здравен софтуер, медицински изделия.

Удобната локация в най-големия логистичен парк във Варна ще бъде домакин на бизнес срещи на високо международно ниво, както и ще спомогне за осъществяването на надеждни и ефективни бизнес партньорски отношения.

За компания ФЬОНИКС Фарма ЕООД

ФЬОНИКС Фарма е фармацевтичен дистрибутор, който оперира на българския пазар повече от 25 години. Нашата визия е да бъдем най-добрият интегриран доставчик на здравни услуги, което включва предлагането на качествено обслужване в много направления, като: пред-дистрибуция, търговия на едро, ексклузивно представителство на фарма производители, аптечен софтуер, партньорска програма за аптеки, медицински изделия.

ФЬОНИКС Фарма ЕООД осигурява 100% национално покритие на територията на България, благодарение на своя дългогодишен професионален опит и складовите си бази разположени в 5 ключови точки в страната – София, Пловдив, Велико Търново, Бургас и Варна.

Отлично разработената ни и добре развита дистрибуторска мрежа позволява на компанията да има стабилни бизнес партньорски отношения с почти всички аптеки и болници на територията на България. Към днешна дата успешно работим с над 3 500 клиенти.

За контакти:

ФЬОНИКС Фарма ЕООД
Тинка Цонева, Ръководител отдел Маркетинг и Комуникации
София, ул. Околовръстен път 199А
t.tsoneva@phoenixpharma.bg
www.phoenixpharma.bg

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *