Спряха надрусан шуменец на магистралата, дядо от Разградско подкара нередовен бус
05.05.2022
20 години зад решетките ще лежи внукът, убил баба си и дядо си
05.05.2022

Ауди пламна в движение на улица в „Дивдядово“

Снимка: Нели Димитрова/ facebook Да направим кв. Дивдядово по-добър за живот

На три сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа. В 15 часа вчера е получено съобщение за пожар в отпадъци на ул. „Седма“ в града. На място бил пратен противопожарен екип. Пламъците, които били близо до контейнери за смет са погасени с помощта на 500 л. вода. Пожарът е без материални загуби.

В 20:16 часа е приет сигнал за пожар в лек автомобил Ауди на ул. „Партизанка“ в шуменския квартал Дивдядово. Към адреса е насочен противопожарен екип. На място огнеборците установили, че гори двигателния отсек на автомобила. По данни на собственика колата се е запалила по време на движение, като е започнал да излиза огън от дясната част под предния капак. Пламъците са погасени с помощта на 1500 л. вода и 30 пяна. Унищожени са двигателният отсек, две автомобилни гуми, регистрационен номер, предно стъкло. Купето на автомобила е спасено от опожаряване. Причина за пожара- късо съединение.

В 22:57 часа е съобщено за пожар в отпадъци на ул. „Седма“ в Шумен. Екипът, който бил пратен на място погасил пламъците с 400 л. вода. Пожарът е без материални загуби.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *