Национален фестивал на мажоретния танц „Мадарски конник“
12.05.2022
19 години строг затвор за мъж, убил приятелката си
12.05.2022

Би последният звънец!

1 196 дванадесетокласници от средните училища и професионалните гимназии в Шуменско чуха днес за последно училищния звънец.

Във всички училища тържествата по случай изпращането на Випуск 2022 започнаха с церемония по предаване на училищното знаме.

С много емоция зрелостниците благодариха на учителите си за получените знания и грижи.

Смях и веселие предизвикаха шеговитите рими, с които учениците от ПМГ „Нанчо Попович“ благодариха на класните си ръководители. В представените от тях комични и по приятелски закачливи стихове талантливите абитуриенти разказаха за своите учители.

„В този тържествен ден искам да ви поздравя за успешното завършване на гимназиалния етап от образованието ви. Празничният ден е повод за удовлетворение от постигнатото през годините, но същевременно и повод за нови предизвикателства. Пожелавам ви да превърнете трудностите си в победи, а мечтите в реалност. Успехът се крие в самите вас! предстоят ви бъдещи начинания, в които всеки от вас ще постигне своя връх, макар и да не е най-високият, важно е той да е най-желаният. Вярвам, че можете. Този ден е ваш, защото мигът на зрелостта е най-чаканият. Уверявам ви, ч ебе удоволствие за нас да изминем заедно пътя на образоването и израстването ви. Очакваме реализацията ви да е отлична“, обърна се към младежите директорът на ПМГ „Нанчо Попович“ Вилиола Любенова

С усмивка и тъга 92 младежи от СУ „Сава Доброплодни“ изпратиха безгрижните години.                                                       

На добър час на своите абитуриенти пожелаха СУ „Панайот Волов“ и ПГСАГ, които изпратиха 70 бъдещи строители, архитекти, геодези, електроинженери и интериорни дизайнери.

За последен път като ученици прага на школата прекрачват тази година и 141 зрелостници от Нови пазар, 46 от Велики Преслав, 38 от Върбица, по 22-ма от Каолиново и Никола Козлево, 20 в Смядово, 16 в Каспичан и 13 във Венец.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *