Светлозар Начев, президент на хандбалния шампион „Шумен 61“: Целите пред шампиона на България отново ще са много високи!
14.05.2022
Започнаха честванията за Деня на Търговище
14.05.2022

Треньорът на хандбалния шампион „Шумен 61“, Чавдар Чернев: Доказахме, че сме най-добрият отбор в България!

Моите момчета са железни войни – истински шампиони и победители на терена! Невероятни състезатели, брилянтна шампионска сплав! Благодаря им от все сърце, че се раздадоха докрай в дуела за трофея!
Благодаря на фантастичната публика в нашата зала „Арена Шумен“, която не познава вкуса на загубата!
Благодаря на клубното ръководство,  на нашия президент Светлозар Начев, за перфектните условия за подготовка и безрезервната подкрепа!
Благодаря на пиар екипа на ХК „Шумен 61“ – нашата безценна връзка с медиите. Дадохте ми уникална сила, импулс и  кураж. Вашата подкрепа е много важна за отбора!
Срещу „Локомотив“ бяхме непробиваеми – и капитанът ни Йордан Михайлов,  и Димитър Пламенов – истински гладиатор в защита, прекрасна игра и себе раздаване от всички момчета.
Доказахме, че сме най-добрият отбор в България!
През сезона не бяхме толкова постоянни, съпровождаха ни и контузии. Загубихме финала за Купата на България  – тогава напълно заслужено спечели отборът на „Локомотив “ (Горна Оряховица).
Влязохме в плейофниге серии за титлата с 2 чисти победи срещу изключително коравия тим на „Спартак“ (Варна).
Постигнахме 2 чисти победи и в суперфинала за титлата – и като гости на „Локо“, и като домакини в „Арена Шумен“.
Ако някой си мисли, че сме дублирали титлата с късмет или шанс, нищо не разбира от хандбал! Моите момчетата са истински шампиони, истински победители!!!
Много се вълнувам в този миг, защото спирам да бъда треньор на отбора на „Шумен 61“! Оттеглям се по лични причини. Много ми е трудно да се разделя с играчите, защото имам безценно приятелство с тях. Надявам се да успеят да се съхранят. Не знам кой ще ги води догодина.  Искрено пожелавам успех и на хандбалистите, и на новия наставник. Много ми е мъчно, че се разделяме!
Заявих на ръководството в лицето на президента Светлозар Начев още преди турнира за Купата на България, дадох му обещание, че ще спечелим и първенството,  и Купата. За съжаление не осъществих напълно обещанието си. Безкрайно към щастлив, че ликувахме с трофея!!!
Оставам приятел в живота с моите момчета от отбора,  от това по-ценно и истинско няма! А играта и емоциите- остават тук, на терена
shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *