Шестокласници с грамоти от Детско полицейско управление
20.06.2022
Отборът на ПГСС „Н. Пушкаров“ Попово стана втори на Националното състезание по БДП
20.06.2022

Актове за служители в заведение за бърза закуска, аптека в Попово с предписание от РЗИ

Снимка: shumenonline.bg

Шест предписания и три акта са съставили през миналата седмица здравните инспектори на РЗИ Търговище по време на извършения от тях контрол.

Три акта са съставени на отговорни лица  за подаване на питейна вода до крана на крайния потребител с влошени микробиологични показатели в населени места от общините Търговище и Попово. Други три са за работа на персонал с нередовна лична здравна документация в заведение за бързи закуски от община Омуртаг.

По време на осъществявания контрол за констатирани нарушения са направени 3 предписания. До технически ръководител от експлоатационен район Търговище за провеждане на проучване и установяване на причините за влошеното качество на питейната вода по микробиологични показатели в населено място от общината, до отговорно лице от община Търговище за предприемане на мерки и недопускане на подаване на питейна вода до крана на крайния потребител с остатъчен хлор в населено място от общината и до управител на селскостопанска аптека от община Попово за попълване на изискуемите медицински консумативи в шкаф за спешни нужди.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *