Затвор за баща и син, убили свой съселянин
22.06.2022
Кабинетът „Петков” падна
22.06.2022

ИТН Шумен: Няма отцепили се, има изключени за неморално поведение

Снимка: shumenonline.bg

„Няма напуснали, има изключени от партията по различни причини, като открито нелоялно политическо поведение, изнасяне на информация, неплащане на членски внос, и съмнения за злоупотреба с лични данни. Структурата на „Има такъв народ“ в Шумен е в пълната си цялост и стоим плътно зад решенията на нашето ръководство“. Това заяви за shumenonline.bg областният координатор на ИТН в Шумен Петър Петров в отговор на изнесените по-рано днес твърдения на бивши членове за разцепление в местната им структура.

Отцепници напускат ИТН Шумен 

Той бе категоричен, че структурата им не желае по никакъв начин името на политическа партия „Има такъв народ“ да се свързва с имената на Анатоли Стрелков и Владимир Гичев.

„Имаме информация, че въпросното лице, изнесло пресконференцията днес, изпълнява мисии на БСП и неговите действия са рефлексия на разкритията, които обявихме преди няколко седмици, за икономическите обвързаности на БСП и ГЕРБ в Шумен“, разкри Петров.

Сигнализират прокуратурата в Шумен за нагласени обществени поръчки и корупция

Преди две седмици на среща на ИТН с членове, симпатизанти и народни представители в Шумен, Стрелков публично отправил обвинения и клевети по адрес на координатора на партията Петров, за което последният вече завел иск за клевета.

От местната структура изключили Гичев още през декември 2021 година заради неплащане на членски внос, а Стрелков бил изгонен за неморалното си поведение.

Нереализираният проект за развитие за транспортната схема, който Стрелков презентира пред медиите днес, Петров коментира така: „Ние сме политическа партия и се занимаваме с политика. С проекти се занимават други институции – Държавен фонд „Земеделие“, оперативни програми на Европейския съюз и така нататък“.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *