Училищни директори благодарят на полицията
22.06.2022
Затвор за баща и син, убили свой съселянин
22.06.2022

Отцепници напускат ИТН Шумен

Снимка: shumenonline.bg

За разцепление в местната структура на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ съобщиха днес на пресконференция днес пред журналисти напусналите партията Анатоли Стрелков и Владимир Гичев.

Пред медиите те изразиха разочарованието си от поведението на партията на Слави, която по никакъв начин не им съдействала за реализирането на идеите им. Една от тях е цялостна интегрирана транспортна схема, която обхваща областите Шумен, Търговище и Разград, както и 8 индустриални зони. По думите им членове на ИТН масово напускали партията на Слави.

„Нашата цел, влизайки в местната политика, беше изцяло свързана с интересите на местно ниво. Без да ни интересуват постове и национални въпроси. Още преди първите предсрочни избори част от местната структура предложихме проект за развитието на транспортната схема на региона, като търсихме неговата реализация, чрез специалисти в партията“, обясни Стрелков.

„Два пъти представихме тази идея, не срещнахме никакво съдействие. Това ме наведе на мисълта, че явно тези хора не искат да вършат работа. Стигна се до конфликт с местното ръководство, след което аз реших да се оттегля“, коментира още той.

И двамата твърдят, че към настоящият момент не са ангажирани с нито една от политическите партии у нас.

„Много млади хора влязоха в тази структура с ентусиазъм, очаквайки нещо да се промени, защото такива бяха заявките. Доста от тях са разочаровани“, коментира още Стрелков.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *