В Търговище: Гасиха пламнал камион с кисело мляко
22.06.2022
Отцепници напускат ИТН Шумен
22.06.2022

Училищни директори благодарят на полицията

Снимка: shumenonline.bg

Благодарствени писма от директорите на СУ „Панайот Волов“ – Каспичан и  ОУ „Никола Й. Вапцаров“ – село Лятно са получени в ОДМВР- Шумен. Те са във връзка с проведени мероприятия и инициативи по пътна безопасност. Директорът на СУ „Панайот Волов“ Явор Якимов благодари за поучителната беседа на инспектор Мирослав Миронов изнесена пред ученици за безопасно поведение през лятната ваканция и за посещението в питомника на шуменската полиция, където ст. полицай Ивайло Панайотов им разказал за работата на служебните кучета и техните водачи.

Благодарности са отправени към полицай Ферхан Ибрямов от РУ- Каолиново за работата му с  учениците в  ОУ „Никола Й. Вапцаров“ през изминалата  учебна година. Полицейският служител е изнасял лекции и беседи, работил е с деца с проблемно поведение. Подпомагал е учителите по механизма за обхващане и включване в образователната система на деца и ученици. „Вашият служител е пример за всеотдайност в работата си. Искрено се надяваме, че и в бъдеще можем да разчитаме на Вашето съдействие и на ефективното сътрудничество“ , пише в писмото Елена Маринова- директор на училището в село Лятно.

ОДМВР- Шумен заявява готовност за участие при организиране на инициативи по безопасност на движението. В хода на традиционната акция „Ваканция! Да пазим децата на пътя“ полицейски служители ще се включат в мероприятия, свързани с безопасността на най-малките участници в движението. При желание директорите на детските заведения трябва да изпратят искания за включване на полицейски служители в открити уроци на e-mail shumen@mvr.bg. 

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *