Нарушения в гората
24.06.2022
До 2500 лв. ще получават гражданите за реализацията на инициативи за подобряване на градската среда в Търговище
24.06.2022

Огнеборци на помощ на обърната кола и камион с дърва

Снимката е илюстративна

На три сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа. В 11:24 часа вчера е потърсена техническа помощ за отстраняване на осветителни тела на бул. „Симеон Велики“ в Шумен. Екипът, който бил насочен към адреса, отстранил три опасни осветителни тела.

В 11:54 е приет сигнал за пожар в камион на пътя, близо до село Хан Крум. На място бил пратен екип на РСПБЗН- Велики Преслав. След като пристигнали огнеборците установили, че пуши задно ляво колело на тежкотоварен автомобил, който бил пълен с дърва за огрев. Техническа неизправност в спирачната система е вероятната причина за загрялото колело. Охладено е с помощта на 300 л. вода. Спасени от опожаряване са автомобилът и 52 кубика дърва за огрев.

Малко след 20:30 часа е прието съобщение за възникнало птп в село Браничево. На място бил пратен екип. Установено било, че се е преобърнал лек автомобил Сеат „Алхамбра“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил обезопасен от спасителния екип на РСПБЗН- Каолиново.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *