Затвор за мъж от Нови пазар, опитал да убие братовчед си с брадва
08.07.2022
Креативни деца от Шумен с проект за отопляеми пътища
08.07.2022

„Музикални истории в парка“ с финален концерт в Шумен

Финалният концерт от първото издание на „Музикални истории в парка“ ще се проведе на 9 юли от 20.00 ч. на сцена пред Младежката сфера в Шумен. Гост на събитието ще бъде талантливата Рада Илиева, съобщават организаторите на концерта Арт пространство „От нота до цвят”.

Рада, по-позната от риалити формата „Гласът на България“, ще покори сцената на Младежка сфера в компанията на Теодор Чирпанлиев (кахон) и Мартин Стоянов (бас). Те ще изпълнят много авторска музика, както и няколко кавъра от репертoaра на Ed Sheeran, Kula Shaker и т.н. Преди тях, на сцената с гласа си ще ви омая Анна Миткова, музикант и певица, родом от Шумен.

„Музикални истории в парка“ е проект на арт пространство „От нота до цвят“ реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“. Освен концерти „От нота до цвят“ имат интересни занимания, свързани с изкуство за малки и големи. Организират събития с рисуване и вино, предлагат уроци по китара, пеене, пиано. Предлагат рисуване за деца, целодневни летни занимания в колаборация с „Работилница за изкуство“. Също така от март месец имат сформирана театрална студия „Приказната сцена“. Този месец са подготвили и интересна мини академия за мода и обноски /6-12 години/.

Повече за арт пространството може да научите от фейсбук страницата им и на посочения телефон за контакти.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *