Обявиха обществена поръчка за проектиране на улици и обновяване на спортна зала в Търговище
08.07.2022
Пожарната с апел: Бъдете бдителни по време на жътвената кампания
08.07.2022

Представят две книги на Явор Русинов в Шумен

Снимка: РБ "Стилиян Чилингиров"

Проф. Наталия Витанова и проф. Виолета Атанасова ще представят на 12 юли от 17.30 ч. в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” Явор Русинов и книгите му „Парадоксите, които управляват живота” и „Вечните принципи зад успешното дете”.

Явор Русинов е писател, лектор, бизнесмен; водещ на предаването „Успешното дете” в платформата „Видимо и Невидимо”. Работи в сферата на образованието.

Книгата „Парадоксите, които управляват живота” стъпва на проведения през 60-те години на XX в. експеримент на известния американски психолог, педагог и автор на книги за самопомощ д-р Мартин Селигман и в 208 страници разкрива по какъв начин човек може да преодолее притесненията си, да възстанови спокойствието си и да продължи напред след преживяна травмираща ситуация.

„Вечните принципи зад успешното дете” дава общовалидни принципи, способни да подготвят децата за непознатото бъдеще. Книгата е издадена на английски език и се продава в целия свят, като се ползва в професионалната практика на много психолози. В България е продадена в 16-хиляден тираж, при това, без да е стъпвала в книгоразпространителската мрежа. Предстои издаването й и в Южна Африка.

shumenonline.bg

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *