Повдигат обвинение на родителите, душили и заплашвали лекарка в Спешното
05.08.2022
Момичета с кокаин и алкохол се забиха в колонка на бензиностанция
05.08.2022

Мъж подпали кола при ремонт, горя камион с дърва

Снимки: shumenonline.bg

На осем сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа.  В 12:48 е приет сигнал за пожар в лек автомобил Опел „Астра“ с шуменска регистрация на ул. „Поп Андрей“.  На място бил пратен противопожарен екип. Изяснено било, че собственикът извършвал ремонтни дейности. Нанесени са щети по паркиран в близост лек автомобил. Пожарът е погасен с помощта на 2 тона вода. Спасени са два леки автомобила. Унищожен е един автомобил.

Ликвидирани са пожари в сухи треви в местността „Сусурлука“ в Шумен, в метален контейнер за смет на ул. „Индустриална“ в Шумен, в сухи треви в село Маломир, в отпадъци в землището на село Климент.

В 18:40 часа е приет сигнал за пожар в сухи треви и храсти в землището на село Войвода. На място е пратен екип на РСПБЗН- Нови пазар. Огнеборците установили, че пламъците са обхванали голяма площ. Помощ в гасенето са оказали 8 жители на село Суха река и противопожарен екип от РСПБЗН- Шумен. Пожарът е ликвидиран с помощта на 4 тона вода. Спасена от опожаряване е 20 декара смесена гора.

В 13:14 часа в получено съобщение за пожар в камион, който превозвал дърва за огрев в местността „Грапето“ край Велики Преслав. На място е изпратен екип от противопожарната служба в града. Огнеборците заварили да гори товарен автомобил Прага. Пламъците са погасени с помощта на 500 л. вода.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *