Промяна в движението по ул. „Алеко Константинов“
09.08.2022
Дъжд в жегата
10.08.2022

След 28 години служба: Изпратиха топ криминалист от Шумен в заслужен отдих

След 28 години служба в системата на МВР полицейски служители от областната дирекция Шумен изпратиха в заслужен отдих своя колега Любомир Николов.

Днес, на своя 60-ти рожден ден, инсп. Любомир Николов напуска редиците на полицията. В последния си работен ден в областната дирекция получи десетки поздрави от колеги и приятели. Николов започва работа в транспортна полиция през 1994 година. В годините е преназначаван като разузнавач към Криминална полиция в РУТП- Варна. От 2014 година до днес работи като разузнавач в група „Престъпления против собствеността“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към отдел Криминална полиция в шуменската дирекция.

В годините е работил по противодействие на престъпленията свързани с жп инфраструктурата, разкрил е множество кражби, включително и джебчийски в районите на жп гарата. И днес колегите му се сещат за случай с дързък крадец в Смядово, който оказал яростна съпротива и нападнал униформени при задържането му през 2011 година след кражба на кабели от осигурителната система.

Любомир Николов е награждаван многократно от преките си началници и ръководството на МВР за безупречно изпълнение на задълженията си по служба. За безукорната си служба, за постигнатите високи резултати в професионалната си дейност бе награден с Почетен знак на МВР 3-та степен, който е едно от най-високите отличия във ведомството. Наградата му бе връчена на тържествена церемония от директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов.

В емоционално изпращане „Командира на вагона“ благодари на колегите си за съвместната работа и прекрасните моменти, които ще останат в сърцето му въпреки напускането му на МВР. ОДМВР- Шумен пожелава на Любо Николов крепко здраве и много късмет. Честити да са ти първите 60 спирки в живота, Командире! Да имаш достатъчно здраве, любов и прекрасни моменти и през следващите 60!

shumenonline.bg

1 Comment

  1. Дани каза:

    Влязох в магазина ви кауфланд в шумен на българанов скобелев 21 15 при работно време до 21 30 щях да си взема нещо и да изляза за 10 мин .. има руса „контрольорка“ която постояно казва малко остава излизайте дразнещо е за клиентите да го имате в предвид ще избягвам веригата ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *