Изпратиха пожарникар с аплодисменти и къпане с шлангове
26.08.2022
НД „Традиция“ превзема Велики Преслав
26.08.2022

Efirbet: Е-спортовете заемат все по-важна част от сайтовете за залози

Светът се развива пред очите ни всеки ден и това води след себе си сякаш необратими промени за нас. Това важи за всички сфери на живота, включително и за сферата на хазарта. Една от големите новости по отношение на възможностите за залагане в последно време се изразява във включването на електронните спортове. За да научите в детайли за различните хазартни опции посетете Efirbet, където е изложена информация за потребностите на всеки хазартен играч. В следващите редове обаче ще свием малко приложното поле, за да погледнем конкретно към един отрасъл – секциите за електронни спортове.

Какво представляват E-спортовете?

Трябва да започнем оттам, разяснявайки какво точно разбираме под електронни спортове. Тук трябва да направим решително разграничение с виртуалните спортове, които също са неизменна част от портфолиото на всяка хазартна компания. При E-sports отново всичко става, благодарение на дигитализацията, но участието на истински играчи е необходима.

На практика, това са компютърни игри, на които вече може да залагате съвсем свободно. Всекидневно бетинг компаниите организират различни турнири или просто хвърлят състезатели едни срещу други, за да може да се генерират възможности за залагания. Динамиката е изключително голяма и това позволява бързи печалби.

Какви E-спортове са популярни?

За всички маниаци на тема футбол радостната новина е, че и тук може да се намери някакъв еквивалент. Става дума за ежедневните залагания на FIFA електронни дуели. Това е най-масовият и обичан спорт в света, а с оглед на промяната в нравите, вече все повече започва да се премества фокуса върху този тип занимания. Все пак, киберспортът се очаква да стане още по-масов за бъдеще. Има различни вариации, в зависимост от продължителността на мачовете, но всички компании на български пазар предлагат 24 часа в денонощието коефициенти за тези сблъсъци, така че когато и да ви дойде музата, ще имате възможност да пробвате.

От друга страна, по време на големите турнири по League of Legends, CS:GO и други подобни невероятно популярни игри, букмейкърите отново не стоят безучастни. Тези игра са актуални от повече от десетилетие, като едно цяло поколение общо взето е „откърмено“ с тях. Може да сте сигурни, че доста от тези представители сега искат да използват натрупаните знания, за да се опитат да спечелят по нещичко.

Какви пазари за E-sports може да намерим?

Когато говорим за цели турнири, тогава спокойно може да поговорим за формата на дългосрочните залози. League of Legends турнирите продължават със седмици, съответно можете да направите своите предположения на старта за това кой отбор или играч ще спечели цялата надпревара в края. Времето е доста по-кратко, в сравнение с това да чакате 7-8 месеца, за да приключи дадено футболно първенство. Разбира се, ако първоначалното ви предположение е изгърмяло, то винаги може да направите ново такова.

По отношение на всеки индивидуален сблъсък може да говорим за класическата селекция за краен изход. Имайте предвид, че доста често силите на отборите са много различни, което се отразява и в по-ниски коефициенти. Ако не желаете да рискувате прекалено големи суми, то дългосрочният вариант е за вас. Все пак, електронните спортове предлагат и специфични залози, които са за познавачи и предоставят далеч по-големи ставки и шанс за по-голяма възвръщаемост.

Платена публикация

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *