Горя плац с автомобили, силният вятър събори дървета върху коли и покриви
19.09.2022
Смъкнаха от влака двама тийнейджъри с пистолет и наркотици
19.09.2022

Шофьор избяга при полицейска проверка, спряха още двама неизрядни на пътя

На 16 септември на ул. „Червена стена“ в Шумен била извършена проверка на водач на лек автомобил Опел „Корса“ с варненска регистрация.  След спиране на автомобила водачът слязъл, избягал и се укрил. Установена е самоличността му – 20-годишен местен жител. След извършена проверка било изяснено, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред, а е с поставени табели за друго превозно средство. За извършено престъпление по чл. 345 ал. 1 от НК е образувано бързо производство.

На 17 септември около 11 часа е извършена проверка на ул. „Университетска“ на водач на мотопед с неустановена марка и модел. Той бил управляван от 65-годишен мъж от село Острец, община Търговище. Превозното средство не било регистрирано по надлежния ред. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК.

На 18 септември около 10 часа за проверка в близост до кръстовище, образувано от улиците „Ген. Скобелев“  и „Шеста“ в Шумен бил спрян водач на мотопед „Таурус“. Бил управляван от 45-годишен шуменец. Установено било, че превозното средство не било регистрирано по определения ред. За извършено престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК е образувано бързо производство.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *