Спомен за възрожденския Шумен
20.09.2022
Ден без загинали на пътя
20.09.2022

„Алкомет“ с участие в XXVI Национална спартакиада на металоработниците

Снимки: "Алкомет" АД

В периода 14-18 септември в к.к. Албена се проведе XXVI Национална спартакиада на металоработниците, с участието на най-големите металургични предприятия в България.

Проведоха се състезания в следните дисциплини: минифутбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, плуване, шах, бридж и теглене на въже, като отборите бяха както мъжки и женски, така и смесени.

Изключителен успех постигна отбора на „Алкомет“ АД, който в много оспорвана надпревара зае третото място, само на 2 точки от второто в крайното комплексно класиране.

Бяха постигнати множество престижни класирания в отделните дисциплини, три първи места –  волейбол (жени), тенис на маса (двойки жени) – Дияна Петкова и Мариана Маринова, тенис на маса индивидуално – Дияна Петкова.

На второ място се класираха отборите по шах (мъже) , бридж (жени), бридж(мъже), минифутбол (жени), теглене на въже (жени), смесена щафета по плуване.

Трето място зае мъжкият отбор по минифутбол и волейбол, както и Катя Обретенова при индивидуалното плуване при жените.

След приключване на състезанията на тържествена церемония бяха връчени купи, медали и грамоти на завоювалите призови места.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *