Райони в област Търговище с прекъсвания на тока
24.11.2022
Пиян скандалджия от Разград се озова в ареста в Шумен
24.11.2022

Отличие за отделението „Уши, нос и гърло“

Снимка: shumenonline.bg

Удостоиха отделението “Уши, нос и гърло” в шуменската Многопрофилна болница с наградата “Заслужил колектив на Община Шумен” за 2022 година. Отличието бе връчено днес в началото на заседанието на Общинския съвет.

Призът връчиха кметът Любомир Христов и председателя на местни парламент Ася Аспарухова. От името на екипа на отделението наградата получи д-р Ивелин Христов.

„Общинските съветници решиха единодушно отделението да получи статуетката с лика на Св. Иван Рилски и диплом. Това отделение е едно от водещите в България. Отделение, което има най-високо ниво за медицински сертификат. Това е единственото отделение в Североизтока, което прави операции“, каза кметът Любомир Христов.

Благодарности за високата оценка изказа д-р Ивелин Христов.

Тази година отделението „Уши, нос, гърло“ отбеляза 70 години от създаването му. През последните години под вещото ръководство на д-р Красимир Бозов, отделението достигна нивото на най-добрите клиники в страната, достигна трето ниво на компетентност, разви модерна технология и оперативна техника, която се прилага в цялата България и света.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *