Не подкрепиха бизнес плана на ВиК Шумен
26.01.2023
Полицаи изловиха водач без книжка, подкарал кола с чужди номера
26.01.2023

Пожар в стая

На 25 януари в 08:28 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в стая на къща на ул. „Любен Каравелов“ в село Черенча. Към адреса веднага е насочен противопожарен екип. На място огнеборците заварили да излизат пламъци и дим от едната стая. Пламъците, които тръгнали след неправилно ползване на отоплителен уред са погасени с помощта на 5 тона вода. В ликвидиране на пожара се е включил втори екип на шуменската пожарна. Унищожени в пламъците са стая в къщата, коридор, опушени са около 9 кв. м. стени ел. табло. Спасени са две сгради в съседство, покривна конструкция.

Малко след 11 часа вчера е погасен пожар в метален контейнер за отпадъци в шуменския квартал „Дивдядово“, който е без материални загуби. Ликвидиран е и пожар в сухи треви и храсти в кв. „Макак“, също без материални загуби. Погасен е пожар в комин в сграда в Смядово, който е без нанесени материални щети.

Екип на РСПБЗН- Нови пазар е оказал съдействие за обезопасяване на лек автомобил „Хонда“ с разградска регистрация, който катастрофирал по пътя за село Църквица вчера по обяд. Спасителите откачили акумулаторната батерия , и обезопасили автомобила.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *