Омбудсманът срещу по-скъпата цена на водата в Шумен
31.01.2023
Културен календар на Община Търговище за месец февруари
31.01.2023

График на мобилните полицейски екипи

Снимка; Пресцентър ОДМВР Шумен

Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат традиционните срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на областта. В екипите са включени полицейски инспектори от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, „Противодействие на икономическата престъпност“, „Охранителна полиция“ .Тяхната задача е да установят има ли и какви са нерешените проблеми в селата. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията се  предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.

На 2 февруари  екипите ще посетят селата Новосел и Лозево. Срещите ще се проведат в кметствата. Срещата в Новосел е насрочена за 10:00 часа, а в Лозево в 11:00 часа.

На 9 февруари екипите  ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Суха река и Златар. Първата среща започва в 10:00 часа, а в село Златар в 11:00 часа.

На 16 февруари  екипите ще посетят селата Правенци и Избул. Началният час на срещата в село Правенци, в сградата на кметството е в 10:00, а в Избул – в 11:00 часа.

Мобилните екипи ще проведат среща с местната власт и жителите на Тодор Икономово и Дойранци на 23 февруари. По график ще бъдат в село Тодор Икономово  в 10:00 часа в кметството, а час по-късно ще посетят  село Дойранци.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *