СПО: Оръжие, дрога, дрехи менте и тютюн в хладилник
15.03.2023
Напушен мотоциклетист
15.03.2023

Още една жертва на тежката катастрофа

Тежката катастрофа на изхода на Шумен взе още една жертва. От раните си в шуменската болница е издъхнал мъж на 29 години, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Младият мъж е от село Мараш, возил се е в лекия автомобил, който в ранния следобед днес катастрофира на излизане от кв. „Дивдядово“.

Във фаталния инцидент живота си загуби и 56-годишният шофьор.

С наранявания в болницата болницата бяха откарани двама мъже и жена. Остава тежко състоянието на 52-годишния мъж от село Салманово. След преглед младата жена, която се е возила зад водача е освободена за домашно лечение, без травматични увреждания.

Припомняме, че сигнал за инцидента е подаден в 14.12 ч. По предварителни данни водач на лек автомобил „Фолксваген“ Пасат с шуменска регистрация на излизане от Шумен, посока село Мараш, не спрял на знак Стоп. Последвал удар от тежкотоварен автомобил „Волво“, който се движел по пътя с предимство от Велики Преслав към Шумен. От удара лекият автомобил изхвърчал в нивата.

Водачът на волвото, 42-годишен мъж с адрес в Нови пазар, е правоспособен, тестван е за алкохол и наркотици. Пробата му е отрицателна. Данните от тахографа на камиона отчели скорост от 60 км/ч.
на водача на тежкотоварния- 60 км/ час.

shumenonline.bg

1 Comment

  1. 4140 Yuriy каза:

    Защо не казват какъв е спирачния път на камиона? Защото такъв НЯМА!!! Водачът на товарния автомобил дори не е намалил, уверен, че след като е по пътя с предимство всичко му е позволено! УБИЕЦ!!! ЗАТВОР И ЕВАНЕ ВЪТРЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *