Коалиция „ПП-ДБ“ обяви шест приоритета за Шумен и региона
16.03.2023
 60 длъжности за срочна служба в Шумен
16.03.2023

Обстрел с камъни

Снимки: shumenonline.bg

Обстрел с камъни по преминаващи автомобили. Това се случва на оживен булевард в Шумен. Потърпевша е Милена Крумова, която в ранните часове на 14 март отивала на работа. Минавайки по бул. „Велики Преслав“ между двете гимназии строителния и механото, жената станала обект на нападение с камъни. Жената се разминала само с уплаха и щета по автомобила.

„Тротоарът беше пълен с ученици. Минавайки чух силен звук от удар по колата, вероятно камък. Удари шофьорската врата. Стреснах се, спрях и подадох сигнал на 112 и към двете училища“, разказа Милена.

Шуменката сподели, че и друг е била обект на агресия. Миналата зима на същото място автомобилът и бил замерян със снежни топки.

За Милена подобни действия са изключително опасни, не само за шофьора зад волана, но и за останалите участници в движението, които могат да пострадат вследствие на реакцията на шофьора.

„Ако шофьорът е със заболяване или е млад, неопитен и не може да реагира адекватно?“, пита се жената.

От учебните заведения я уверили, че ще запознаят ръководителите си и ще бъдат взети мерки. Опитите ни да разговаряме с директора на гимназията по строителство удариха на камък.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *