Да спрем войната по пътищата и да спасим човешки животи
21.05.2023
Новата седмица започва с облаци
22.05.2023

Щури щафетни игри в Арената

Снимки: shumenonline.bg

Над 100 участници се надпреварваха в щури щафетни игри под надслов „Семейните забави“, които се проведоха днес в „Арена Шумен“. Предизвикателството отправиха спортните клубове в Шумен.

Участниците се надпреварваха в три категории – „Мама, татко и аз“, „Родител с дете“ и „Тя и той“. Най-много бяха участниците от детска градина “Пчелица”, която е част от идеята за провеждането на подобни семейни спортни игри. Акцент бе доброто настроение и приятните емоции. Петчленно жури зорко следеше дали игрите се изпълняват правилно.

Спорно-музикалното шоу има благотворителна цел – да помогне на Живко Николов, който е болен т мускулна дистрофия. Въпреки заболяването си младият шуменец не спира да твори музика. В залата той изпълни две свои авторски рап песни. Освен за Живко в залата беше поставена кутия и за Николай Чолаков, който се възстановява след тежка катастрофа.

Настроение вдигнаха диджеите Теди Джорджо и Джордж, които направиха великолепно шоу заедно с детска вокална група „Маргаритка“ от Смядово, деца със специални потребности от ЦСОБ и Ресурсен център в Шумен, младият илюзионист Виктор Петков, танцьорите от Клубът по латино танци Salsa Club Desita.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *