Щастлива развръзка
06.06.2023
Пожарникари на помощ на кола, паднала в река
06.06.2023

Арена Шумен е един от победителите в A’Design Award, 2022-2023

Снимки: A’Design Award

Арена Шумен е сред отличените в един от най-големите и известни конкурси за дизайн в света, който се провежда в италианския град Комо. Многофункционалната спортна зала с арх. Калоян Колев спечели бронз в категорията „Архитектура, строителство и проектиране на конструкции“.

Снимки на залата са включени във физическата и онлайн изложба, посветена на най-добрите проекти  от конкурса. Освен това фотографиите са публикувани и в специални медийни платформи за популяризиране и PR услуги.

Новата арена, с която град Шумен се сдоби, е проект с голямо обществено значение, както за града така и за цялата област. Сградата е част от по-мащабен проект свързан с облагородяването на целия район около нея, предназначен да се превърне в новия център на града. Иновативните и футуристични форми на сградата, както и закачливите рисунки по интериорните стени, превръщат мястото в източник на свежа енергия и вдъхновение за настоящи и бъдещи спортисти.

A’ Design Award and Competition е едно от най-големите, най-престижните и влиятелни награди за дизайн в света, едно от най-високите постижения в дизайна.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *