Слънце и дъжд
31.08.2023
Днес: Затварят улици заради финала на колоездачната обиколка
31.08.2023

Места в Шуменско без ток

Снимка: ЕРП Север

Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, днес 31-ви август от 9.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Изгрев, Венец и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции в тези населени места.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 ч. до 17.00 ч. в районите на село Тъкач, кв. „Боймир“, част от град Каолиново и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции в тези населени места.

От 9.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Нови пазар – ул. „Ангел Кънчев“, ул. „Баба Тонка“, ул. „Бачо Киро“, ул. „Бузлуджа“, ул. „Васил Априлов“, ул. „Васил Левски“, ул. „Ген. Владимир Заимов“, ул. „Дунав“, ул. „Кирил и Методий“, ул. „Княз Борис I“, ул. „Козлодуй“, ул. „Любен Каравелов“, ул. „Марица“, ул. „Оборище“, ул. „Панайот Волов“, ул. &bdqu o;Панайот Хитов“, ,л. „Патриарх Евтимий“, ул. „Софроний Врачански“, ул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Шейново“.

От 9.30 ч. до 16.30 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на село Драгоево – абонати, захранени от ТП „Драгоево 1“, ТП „ДШП“, ТП „Стърча“, ТП „Център“ и детската градина. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 9.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Каменяк, Байково и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции в тези райони.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *