Конкурс за комикс на тема „Пестене на енергия“
15.09.2023
Грозно: Деца се търкалят пияни в първия учебен ден
15.09.2023

Община Нови пазар помага на Царево

Да бъде отпусната финансова помощ в размер на 5 000 лева за подпомагане на Община Царево за възстановяване на щетите след бедствието от проливните дъждове. Това реши единодушно Общински съвет Нови пазар на последната си сесия за мандат 2019-2023 година.

На нея бе приет бюджета за 2023 година, както и други важни решения.

До следващите местни избори, които ще се проведат през месец октомври, временно изпълняващ длъжността кмет на община Нови пазар ще заеме Калоян Хинчев, който досега заемаше поста секретар ма администрацията.

На тази сесия бяха избрани и временно заемащи длъжността кмет на малките населени места от територията на община Нови пазар.

Председателят на Общински съвет Нови пазар – Михайл Михайлов връчи плакет на всеки общински съветник и благодари за добрия и ползотворен мандат.

„Благодаря за отговорното и професионално отношение на всички общински съветници. Постигнатото през последните 4 години е резултат от усилията на всеки от нас. Съвсем скоро ще представя подробен отчет за мандат 2019 – 2023 година.

Надявам се, че ще ни оцените спрямо постигнатото и ще ни гласувате отново доверие през месец октомври“, обърна се към съветниците Михайлов.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *