Турнир по борба и теглене на въже в Никола Козлево
18.09.2023
Водач без книжка погуби човешки живот
18.09.2023

Пожар в телевизор

Снимка: shumenonline.bg

На пет сигнала за помощ са се отзовали екипи на РДПБЗН Шумен през почивните дни.

На 15 септември в 08:18 часа в РДПБЗН Шумен е получено съобщение за оказване на съдействие на екип на центъра за спешна медицинска помощ. Служители от  РСПБЗН Шумен са пренесли мъж от жилището му на четвърти етаж на ул. „Васил Петлешков“ в град Шумен до линейката.

В 13:53 часа същия ден в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на село Тимарево горят сухи треви и отпадъци. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 6000 литра вода.

Малко по-късно,  15:36 часа в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в землището на град Върбица гори стърнище. На място е изпратен екип на УПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 3000 литра вода.

В 15:11 часа на 16 септември в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в апартамент на пети етаж в жилищен блок на ул. „Генерал Драгомиров“ в град Шумен. На място са изпратени четири екипа на РСПБЗН Шумен. Унищожени са техника, мебели и домашно имущество. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в апартамента и съседни жилища. За гасенето му са използвани 2000 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е късо съединение в телевизор.

Вчера в 10:29 часа в РДПБЗН Шумен е получено съобщение за оказване на съдействие на екип на центъра за спешна медицинска помощ. Служители от  РСПБЗН Шумен са пренесли жена от жилището и на четвърти етаж на ул. „Васил Друмев“ в град Шумен до линейката.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *