Шуменският музей гостува в Рим
18.09.2023
Изпращаме астрономическото лято с високи температури
19.09.2023

Последна сесия на Общински съвет Шумен

Снимка: shumenonline.bg

Последното заседание на Общински съвет Шумен за този мандат ще се проведе на 28 септември. Дневният ред за него бе одобрен днес на Консултативен съвет.

Съветниците ще се съберат, за да вземат решение по 33 точки, сред които и четири питания. В последният си работен ден ще избера временни кметове на 12 населени места от община Шумен, предвид предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29 октомври тази година.

Местните парламентаристи ще вземат решение по закриване на филиали в детска градина „Светулка“ и предоставянето им за управление на ОП „Общински жилища и имоти“.

Съветниците ще направят и отчет на изпълнението на решенията си през първото полугодие на тази година. В края на сесията ще дадат име на улица в шуменския квартал „Дивдядово“.

На тръгване в сесийна зала администрацията ще даде отговор и на четири питания, които касаят провеждането на тренировки на ФК „Волов“, финансирането на младежките проекти, състоянието на минералната вода в Мараш и построената, но не работеща пречиствателна станция за питейни води.

Последната сесия за този мандат на Общинския съвет ще започне в 9:00 часа в зала 363.

shumenonline.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *