Профилактика на тока
19.09.2023
Шофьорите нарушители получават честитките си по телефон или имейл
19.09.2023

Златни медали спечелиха шуменски състезатели по ориентиране

Снимки: shumenonline.bg

Два златни медала спечелиха състезатели на клуба по ориентиране „Шуменска крепост“ от националното първенство „Българска паркова купа“. Състезанието се провежда в пет кръга и  двата заключителни стартираха в Русе, където златни медалисти са Михаела Маринова във възрастова група 12-годишни и Пламен Ганев при мъжете във възрастова група 55 г. В комплексното касиране от петте кръга двамата отново са победители и носители на купи за спечелените първи места.

Във възрастовата група на 55-годишните с трета награда е ръководителят на отбора Георги Колев, който е и председател на клуба. На трето място се класира и Красен Пенчев при мъже на 65 години.

За медалите Георги Колев каза, че можеше да бъдат и повече, но като се има предвид, че това е първото състезание след първия учебен ден и тренировъчния процес не е бил на нужното ниво през дългата ваканция, отборът се е представил сравнително добре.

През следващите дни усилията на състезателите на КО „Шуменска крепост“ ще са насочени към предстоящите спортни предизвикателства – държавните първенства за учащи се и за ветерани, които ще се проведат във Варна в края на тази седмица и в края на следващата.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *