Засякоха мотоциклетист с изтекли немски номера
20.09.2023
Огнеборци на помощ на болна жена
20.09.2023

Сигналът: Дупки кратери пукат гуми

Снимки: Валери Димитров

Шофьори препатиха от дупките по шуменските улици. В рамките на ден двама спукаха гуми на бул. „Симеон Велики“ пред НОИ в Шумен. Това сигнализира в редакцията на shumenonline.bg Валери Димитров, който станал свидетел на неприятните инциденти.

От месеци по булеварда текат дейности на ВиК Шумен, които оказва се още не са приключили. Въпреки това движението в участъка не е ограничено.

„Вчера след работа минах по булеварда и попаднах в голямата дупка и я усетих. Аз извадих късмет, но пред мен видях Тойота, която беше спукала две гуми точно в тази дупка. Малко по-късно вечерта се върнах на мястото и седнах да наблюдавам колко шофьори ще си изпатят от въпросната дупка. Минаха едни младежи, които също пукнаха две гуми. За мен тези дупки са предпоставка за пътнотранспортни произшествия“, разказа Валери.

За  да предотврати последващи инциденти Валери подал сигнал на спешния телефон 112.

Малко след това на място пристигнал екип на полицията, който обезопасил дупката със сигнално светлоотразителен знак.

Според Валери в този си участък булевардът трябва да бъде затворен за движение.

shumenonline.bg

1 Comment

  1. Димитър каза:

    Бул Мадара и бул Ришки проход са в същото положение. Бъдете много внимателни . Но бул Мадара е пълна трагедия. Лунни кратери от месец и не му се вижда края. Кмет и зам.кмет, направете го еднопосочен така или иначе караме в насрещното, заради вас сме в нарушение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *