ПП в битката за Шумен със свой кандидат и пълна листа
26.09.2023
Новият Летен театър отваря врати с концерт на „Българе“
26.09.2023

„Левицата“ регистрира Венцислав Венков като кандидат за кмет на Шумен

Коалиция “Левицата” регистрира Венцислав Венков за кандидат-кмет на Шумен и листа от 41 съветници. С регистрацията си днес пред Общинска избирателна комисия шуменските социалисти сложиха точка на вътрешно партийните напрежения и поставиха началото на предизборната кампания.

„След позорното решение на националния съвет, с което бе потъпкана волята на шуменската партийна организация, проведохме среща с голяма част председателите на основни партийни организации. Единодушно взехме решение да издигнем Венцислав Венков за кандидат за кмет на Шумен, заедно с листата по модела на БСП, който беше утвърден на конференцията и да участва на изборите. Това е изпълнението на решението на шуменската конференция, която стои зад кандидатурата на Венцислав Венков“, подчерта Веселин Пенчев, който е водач на листата.

Втори в нея е кандидатът за кмет Венцислав Венков. Листата на коалицията е съставена от хора от всички сфери на обществено-политическия живот, професионалисти в своите области, предимно млади хора, които ще работят за доброто на Шумен. Пенчев допълни, че ще се борят да имат максимален брой общински съветници.

„Амбициите ни са скромни и обикновени. Искаме да покажем едно по-различно лице за управлението на този град и една по-различна стратегия. Отнасяме се с  уважение към направеното на тези преди нас, но ние можем да направим повече, затова и се включваме в тази битка”, каза кандидатът за кмет Венцислав Венков. Той изрази увереност, че ще спечели изборите още на първи тур.

Ето и листата: Веселин Пенчев, Венцислав Венков, Веселин Тодоров, Лили Петрова, д-р Огнян Илиев, Евгения Михова, Гюнай Тефиков, Стефан Живков, Ивелин Йорданов, Захари Димитров, Силвия Димитрова, Георги Апостолов, Антония Панева, Габриел Загоров, Орлин Чакъров, Стефан Стефанов, Валентина Загорова, Геновева Цветкова, Радослав Генчев, Жена Минева, Валентина Стойнова, Васил Попов, Красимир Савов, Иван Иванов, Яна Антонова, Бонка Иванова, Нели Димитрова, Екатерина Иванова, Пламен Василев, Явор Лефтеров, Ивелина Петрова, Димитричка Краева, Антоанета Иванова, Мустафа Садък, Милен Митев, Валентин Андонов, Къньо Тодоров, Любомир Тодоров, Борислав Захариев, Данаил Данчев и Николай Колев.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *