Даниел Койнов спечели златен медал за България
03.11.2023
Бюлетините за балотажа пристигнаха
03.11.2023

Първо заседание на новата местна власт в община Смядово

Снимка: Областна администрация Шумен

Първата тържествена сесия на новоизбрания Общински съвет в община Смядово беше открита от областния управител проф. Добромир Добрев. Председателят на Общинската избирателна комисия Росица Пенчева връчи удостоверения за избор на общинския кмет Иванка Петрова, на кметовете на кметства и на новоизбраните общински съветници. Всички те положиха клетва и подписаха клетвени листове да работят за благото на жителите на общината.

Областният управител проф. Добромир Добрев поздрави новоизбраните общински съветници и кметове и пожела на всички да работят за просперитета на община Смядово. „Вярвам, че всички заедно можем да допринесем за подобряването на живота на населението в общината“ заяви проф. Добрев.

Кметът на общината Иванка Петрова благодари на своите съграждани за голямата подкрепа и доверие. „Заедно с вас постигнахме всичко това и заедно с вас ще продължа да работя, така, както съм работила през последните години. Смядово трябва да се развива. Смядово ще продължи по същия път“, заяви Иванка Петрова.

Съгласно Закона за местното самоуправление и местната администрация най-възрастният общински съветник Каля Рашева пое председателството на общинската сесия.

shumenonline.bg

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *