Прекъсвания на тока заради ремонти
21.11.2023
12 села остават без вода
21.11.2023

Прекъсвания на тока в област Търговище

Снимка: Енерго Про

Поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, днес 21-ви ноември от 9.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Търговище, част от Промишлена зона, захранена от БКТП „Север“: Стефан Славомиров Вампоров, „Еконт Експрес“ ООД, „А – ТУР“ ЕООД.

От 9.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Чеканци и Моравица.

От 9.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на част от село Садина (ТП „Овчарник“).
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 9.00 ч. до и от 15.30 ч. до 16.00 ч. в районите на селата Зараево, Козица, Помощица и Славяново.

От 8.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Камбурово – СТП 1 Камбурово (района около стадиона, около църквата, абонатите захранвани от СТП 1 – ул. „Палатица“ до кметството). Прекъсването ще бъде за около 1 час в рамките на посочения интервал.

От 8.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Омуртаг – ТП „МТС“, МТП „Алтея“, ТП „Пожарна“: ул. „Заводска“ (Противопожарна служба, Стадиона, част от фирма „Амиго“, Булчински салон, Склад за хран. стоки „Апогей“, Склад за стр. материали „Ники“ и фирма „Алтея“). Прекъсването ще бъде за около 1 час в рамките на посочения интервал.

От 8.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Птичево, Слънчево и МТП „Ловна хижа“ – Птичево, Змейно, Горско село, Средище, Царевци и ПС „ВиК“ Камбурово. Прекъсването ще бъде за около 1 час в рамките на посочения интервал.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *