Идва дъжд
21.11.2023
Прекъсвания на тока в област Търговище
21.11.2023

Прекъсвания на тока заради ремонти

Снимка: shumenonline.bg

Поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, днес 21-ви ноември от 9.00 ч. до 16.30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Капитан Петко – абонати захранени от ТП „Чешма“ и на всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции на мобилни оператори в този район.

От 9.00 ч. до 12.30 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Велики Преслав – абонати захранени от ТП Ресторант Патлейна, ТП Почивна станция, МТП Реката, МТП Свинарник и ТП ПС Търговище – местностите Патлейна, Брестака и Аргата, фирма ЕТ „Здраве“, хижа на „Даниел 07“ ЕООД, хижа „Патлейна“, манастир „Св. Пантелеймон“, комплекс „Златен век“ и резервно захранване на ПС Търговище.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 ч. до 9.15 ч. и от 12.00 ч. до 12.30 ч. в районите на село Драгоево – фирма „Санита пласт“ АД и кариера „Драгоево“.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *