Арест за дилър от Търговище
28.11.2023
Новият кмет представя екипа си
28.11.2023

График на мобилните полицейски екипи

Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на област Шумен и през месец декември. График за срещи на мобилни екипи с жители на малки и отдалечени населени места и представители на местната власт

На 7 декември екипите ще посетят селата Боян  и Денница. Срещите ще се проведат в кметствата. Началният час в село Боян е  в 10:00 часа, а в село Денница в 11:00 часа.

На 14 декември  ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Кочово и Осмар. Първата среща започва в 10:00 часа, а в село Осмар в 11:00 часа.

С жителите на селата Мировци и Памукчии  са предвидени срещи на 21 декември. В 10:00 часа в кметството на Мировци е насрочена срещата с местните жители, а в 11:30 ще започне срещата в село Памукчии.

На 28 декември мобилните екипи  ще посетят селата Векилски и  Пет могили. Началният час на срещата в село Векилски в сградата на кметството е в 10:00, а за село Пет могили – в 11:00 часа.

В мобилните екипи са включени полицейски инспектори от криминална полиция, икономическа полиция и охранителна полиция. Тяхна задача е да проверят има ли нерешени проблеми от компетентността на полицията. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията ще се  предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *