Прецедент: Губернаторът закри важно заседание заради отсъствието на три общини
08.02.2024
Над 2 милиона лева е брутният вътрешен продукт в Шуменска област
08.02.2024

Благодарствено писмо до полицията в Нови пазар

Снимка: shumenonline.bg

Благодарствено писмо до директора на ОДМВР- Шумен е получено от жена от Нови пазар. В него тя описва как на 25 януари вечерта, в близост до жилището ѝ, е станала катастрофа. Блъсната от непознат бил лекия автомобил на нейни съседи, а водачът напуснал мястото на произшествието.

В писмото г-жа Иванова пише, че полицейските служители, които пристигнали на място след подаден към тях сигнал, успели в рамките на около половин час да намерят виновния водач и да му наложат санкция.

„Изключително доволна съм от бързите и адекватни действия на вашите служители независимо, че аз не съм потърпевша от случилото се. Като гражданка съм благодарна, че показват на такива шофьори, че няма да позволят да останат без санкция и да застрашават живота и здравето ни на пътя“, завършва писмото си г-жа Иванова.

Сигнал за произшествието е приет на 25 януари в дежурната част  РУ- Нови пазар. Съобщено било, че  на ул. „Марица“ в града е блъснат паркиран лек автомобил „Ауди“ А3 с шуменска регистрация. Оперативният дежурен насочил към адреса полицейски екип Тихомир Миленов и Владимир Манолов. Те установили, че автомобилът бил ударен в задната част. Предприели незабавни действия за установяване на извършителя. След обход установили лек автомобил „Шкода“ със софийска регистрация със следи от пътно-транспортно произшествие по предната му част. Установен е водачът, съставен му е акт за установено административно нарушение и затова, че като водач не си е изпълнил задълженията като участник в произшествие.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *