Дъждовно, но необичайно топло време
12.02.2024
Започна дългочаканият ремонт на напоителния канал
12.02.2024

Места със смущения на тока

Снимка: shumenonline.bg

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, днес 12-ти февруари от 8.30 ч. до 16.30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Шумен – ул. „Кирил и Методий“ от № 63 до № 98, ул. „Македония“ от № 11 до № 30, ул. „Нанчо Попович“ от № 1 до № 17, ул. „Константин Величков“, ул. „Софроний Врачански“ от № 1 до № 19.

От 8.00 ч. до 10.00 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на град Шумен – МТП „Брамас“ – ПС „Екарисаж“, МТП „Чернилка“ – картинг писта и Камен Начев, МТТ „Стратиев авто“ – „Метатех“ ЕООД и „Стратиев“ ЕООД, селата Дибич, Радко Димитриево и Ветрище.

Поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, от 8.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Шумен – абонати, електрозахранени от извод „Макет“ – фирма „Примекс“.

От 9.00 ч. до 16.30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Велино – абонати електрозахранени от СТП „ТКЗС Долен стопански двор“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „В и К“ и базови станции на мобилни оператори в този район.

Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, от 9.00 ч. до 12.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Никола Козлево, Дойранци, Вълнари, Цани Гинчево, част от Пет могили, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „В и К“ в тези населени места.

От 9.00 ч. до 14.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на част от село Долина – абонати, електрозахранени от ТП „Горна махала“ и ТП „Зала“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „В и К“ в тези населени места.

От 9.30 ч. до 16.30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на абонати електрозахранени от ТП „Бетонов възел“ – Нови пазар.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 ч. до 16.00 ч. в районите на град Нови пазар – Западна промишлена зона и кв. „Дружба„.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *