Полицаи засадиха елхичка
12.02.2024
Изнудват жена с голо видео, съблякла се, докато й гледат на карти
12.02.2024

Пожар в комин на седмия етаж

Снимка: shumenonline.bg

На 19 сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през изминалите 72 часа. В петък срещу събота е погасен пожар в отпадъци в кв. „Макак“ , в сухи треви в село Ивански, в отпадъци на тераса на ул. „Гоце Делчев“ , в сухи треви в землището на Каспичан, и в отпадъци в село Изгрев.

В съботния ден екипите са реагирали на пет сигнала – ликвидиран е пожар в сухи треви в двор на къща в село Илия Блъсково, в сухи треви в село Мокреш, във Върбица, погасен е пожар в комин на къща в Смядово и е оказана техническа помощ за пренасяне на болна жена на ул. „Родопи“ в Шумен.

През последното денонощие екипите на РДПБЗН- Шумен са реагирали на 9 сигнала за произшествия. Малко след 9 часа вчера спасителен екип е отстранил опасно надвиснал клон от дърво на пътното платно на ул. „Генерал Столетов“ в Шумен.

Два пожара в сухи треви в землището на село Новосел са погасени вчера, ликвидиран е пожар в комин на седми етаж на жилищен блок ул. „Добруджа“ в града, в отпадъци в землището на село Златар, в сухи треви в село Ружица, в землището на село Изгрев. Премахнато е паднало дърво от пътя в село Риш. Оказана е помощ на жена, която паднала шахта за водомер в двора си в село Енево. Качена е в линейка и откарана за преглед в болнично заведение.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *