Изпращаме седмицата със слънце
23.02.2024
Спомен за твореца Вълчо Вълчев
23.02.2024

Обезопасяват мрежата, възможни са прекъсвания на тока

Снимка: shumenonline.bg

Поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, днес 23-ти февруари от 8.00 ч. до 17.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Шумен – абонати, електрозахранени от извод „Макет“ – фирма „Примекс“.

От 9.00 ч. до 16.30 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на град Шумен – кв. „Дивдядово“ – абонати електрозахранени от КТП „Хорище“, СТП „Горен стопански двор“, СТП „Център“; село Звегор – абонати електрозахранени от СТП „ТКЗС“, СТП „Център“. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, от 9.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на м – ст „Лозевско шосе“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9.00 ч. до 10.30 ч. в районите на село Лозево – Дом за душевно болни, вилна зона „Лозевско шосе“, селата Лозево, Градище, Черенча, Средня и Новосел.

От 9.00 ч. до 16.30 ч. са възможни смущения на електрозахранването в района на село Каспичан – абонати електрозахранени от МТП „9-ти май“, СТП „Съвет“, МТП „Охрид“, СТП „ТКЗС“; град Смядово – абонати електрозахранени от СТП „Пчелина“. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *