Нови носии за фолклорните състави в Нови пазар
01.03.2024
Шуменец зад волана с коктейл от наркотици
01.03.2024

Пожар в газова бутилка в апартамент, горяха треви край магистралата

Снимка: shumenonline.bg

На пет сигнала за помощ са реагирали екипите на Пожарна безопасност и защита на населението в област Шумен.

В 12:04 часа вчера в РДПБЗН Шумен  е получен сигнал, че в апартамент на ул. „Генерал Скобелев“ в град Шумен е възникнал пожар.  На място са изпратени два екипа на РСПБЗН Шумен. При пристигане на място е установено, че  гори туристическа газова бутилка След намесата на огнеборците пожарът е загасен.

В13:45 часа същия ден е получен сигнал, че горят сухи треви и храсти в землището на село Салманово. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен.

В 17:06 часа е приет сигнал за паднало дърво на ул. „Хан Омуртаг“ в град Велики Преслав. На място са изпратени служители на РСПБЗН Велики Преслав, които са отстранили дървото

В 18:32 часа в РДПБЗН Шумен  е получен сигнал, че горят сухи треви  и храсти на ул. „Северна“ в град Шумен. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 1500 литра вода.

Минути след това в 18:50 часа е получен сигнал, че горят сухи треви  и храсти край автомагистрала „Хемус“. На място е изпратен екип на РСПБЗН Нови пазар. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 1500 литра вода.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *