Хандбалният „Шумен 61“ взе дербито на Североизтока
09.03.2024
БК „Шумен“ записа девета победа в Sesame НБЛ
10.03.2024

Шофьор 4 пъти превиши скоростта за по-малко от час

Снимка: shumenonline.bg

21-годишен мъж от Нови пазар бил установен да нарушава скоростните режими четири пъти в рамките на града за по-малко от час. Нарушенията са установени тази нощ по време на контрол на скоростта в града от екип на РУ- Нови пазар.

Първото нарушение било установено малко след 01:30 часа, когато по улица „Пирин“ бил засечен водач на лек автомобил Мерцедеса с чужда регистрация да се движи със 110 км/ час при разрешени 50. Десет минути по- късно си подобрил “ рекорда“ като преминал със 188 км/ час в града. Продължил да шофира като малко след 02:00 са му установени още две нарушения – първото със 76 км/ час, а второто със 79 км/ час. Малко след това екип на РУ Нови пазар спрял водача за проверка на кръстовище образувано от улиците „Пирин“ и „Хан Крум“.

Установено било, че зад волана е 21- годишен местен жител. С него пътувал негов приятел. Водачът заявил, че той е управлявал за времето от 01:30 до 02:15 часа в града собствения си автомобил. Съставен му е предупредителен протокол.

За две от нарушенията за шофиране със скорост над 50 км/ час над максимално допустимата в населено място освен парична глоба ще му бъде отнето свидетелството за управление за срок от 3 месеца. Установените нарушения през нощта в Нови пазар с мобилна камера да общо 7.

shumenonline.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *